Drugi wakacyjny piknik rodzinny SLD w Bydgoszczy tym razem w Starym Fordonie

dodano ponad tydzień temu, 2017-07-17 w kategorii: Powiatowe

12 lipca 2017 r. Festyny „Wspólne wakacje w Bydgoszczy” organizuje i w całości finansuje SLD w Bydgoszczy oraz samorządowcy SLD Lewica Razem Anna Mackiewicz, Mirosław Kozłowicz, Magdalena Krysińska, Ireneusz Nitkiewicz, Jan Szopiński, Tomasz Puławski, Kazimierz Drozd i Jakub Mendry.

Dziękujemy Rafael Prętki i Stowarzyszenie Miłośników Starego Fordonu za poinformowanie mieszkańców o pikniku.

Na pikniku było wiele atrakcji dmuchańce, wata cukrowa, malowanie buziek, malowanie na sztalugach, malowanie na wielkim płótnie oraz dla dorosłych konkursy z nagrodami. Nagrody ufundowali europoseł Janusz Zemke oraz radny Rady Miasta Bydgoszczy Jan Szopiński.

Osoby, które przyszły mogły dziś porozmawiać z radnymi Ireneuszem Nitkiewiczem i Janem Szopińskim oraz zastępcami prezydenta Anną Mackiewicz i Mirosławem Kozłowiczem.

Podczas pikniku wspólnie z samorządowcami o atrakcje i sprawną organizację dbali: Czesława Augustinowicz, Julia Wrońska, Ela Kamińska-Zielińska, Sara Tomaszewicz, Tomasz Mokos, Edmund Krokowski, Grzegorz Głowacki, Sebastian Grochowalski, Zbigniew Welenc, Sławek Duliński, Jacek Dudziak, Zuzia i Filip.

Dziękujemy wszystkim, którzy przyszli na piknik rodzinny. Nie było dziś słonecznie i trochę kropiło, jednak wszyscy bawili się świetnie.

Więcej zdjęć w GALERII